Eén voor allen, allen voor één!

GrandGalaFavicon.gif

Een spetterende opening, Oud Prinsen die zich van een heel andere kant laten zien dan u van ze gewend bent, een oude bekende, nieuw talent, heerlijk eten en natuurlijk volle bak ambiance. Het zijn maar enkele ingrediënten van de zesde editie van het Grand Gala des Princes dat op zaterdag 26 oktober plaatsvindt.

GrandGalaFavicon.gif

RESERVEREN

Het belooft weer een prachtige avond te worden, dus daar wilt u bij zijn! Wacht niet te lang met reserveren, want vol = vol!

 

Reserveren doet u door een mail te sturen via onderstaande link. Liever eerst nog contact met een van onze ambassadeurs? Zet dit dan erbij in uw mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil bij deze fantastische avond zijn! →

GrandGalaFavicon.gif

GOEDE DOELEN

Wij als Oud Prinsen organiseren dit gala natuurlijk om u samen met uw relaties een mooie avond te bezorgen, maar we organiseren deze bijzondere avond vooral om geld op te halen voor de goede doelen. Een van die doelen is zoals altijd Dwèrs vur Mekaar, een feestmiddag voor Nuenenaren die het verdienen om eens een middag goed in de watten gelegd te worden. Deze middag vindt de dag na het gala plaats, op dezelfde prachtig aangeklede locatie.

De andere goede doelen vindt u hier →