Eén voor allen, allen voor één!

GrandGalaFavicon.gif

Een spetterende opening, Oud Prinsen die zich van een heel andere kant laten zien dan u van ze gewend bent, een oude bekende, nieuw talent, heerlijk eten en natuurlijk volle bak ambiance. Het zijn maar enkele ingrediënten van de zesde editie van het Grand Gala des Princes dat op zaterdag 26 oktober plaatsvindt.

GrandGalaFavicon.gif

RESERVEREN

Het belooft weer een prachtige avond te worden, dus daar wilt u bij zijn! Wacht niet te lang met reserveren, want vol = vol!

 

Reserveren doet u door een mail te sturen via onderstaande link. Liever eerst nog contact met een van onze ambassadeurs? Zet dit dan erbij in uw mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil bij deze fantastische avond zijn! →

GrandGalaFavicon.gif

GOEDE DOELEN

Wij als Oud Prinsen organiseren dit gala natuurlijk om u samen met uw relaties een mooie avond te bezorgen, maar we organiseren deze bijzondere avond vooral om geld op te halen voor de goede doelen. Een van die doelen is zoals altijd Dwèrs vur Mekaar, een feestmiddag voor Nuenenaren die het verdienen om eens een middag goed in de watten gelegd te worden. Deze middag vindt de dag na het gala plaats, op dezelfde prachtig aangeklede locatie.

De andere goede doelen vindt u hier →

Grand Gala des Princes 2019 was weer een groot succes!

Het zesde Grand Gala des Princes, georganiseerd door de Stichting Oud Prinsen Goede Doelen van de Nuenense Dwèrsklippels, was een groot succes. De opbrengst van het Gala was bestemd voor een aantal goede doelen: Stichting Onky Donky, Stichting WensAmbulance Brabant , en Dwèrs vur Mekaar (een feestmiddag voor Nuenenaren waarvan de Oud Prinsen vinden dat ze een feestje verdiend hebben omdat ze daar zelf niet de mogelijkheden of middelen voor hebben).

 

De feestzaal was weer prachtig aangekleed, en ook de tent waar de gasten binnenkomen was helemaal in het nieuw gestoken. Verder waren er uiteraard weer spetterende optredens en een prima diner. De organisatie mocht ruim 350 gasten verwelkomen. En die hebben genoten. De openingsact ‘Splashing Drums’ waarin de Oud Prinsen van de organisatie zelf een actieve rol in speelden stond als een huis en daarmee beleefde dit 6e Gala letterlijk een spetterend begin. Verder waren er optredens van George Baker, Opera Per Tutti, Trijntje Oosterhuis en Django Wagner. De fantastisch band Alma Nieto & Band verzorgde de muziek die avond. De presentatie was in handen van Rens Merkelbach.

 

Aan het eind van de avond kon aan Stichting Onky Donky en aan Stichting WensAmbulance Brabant een cheque worden overhandigd van elk € 25.000,--! Dat ze daar erg blij mee waren zal duidelijk zijn.

 

De dag na het Gala werd op zondagmiddag in dezelfde zaal Dwèrs vur Mekaar gehouden. Een middag voor mensen die volgens de Oud Prinsen een feestje verdiend hebben omdat ze het om wat voor reden ook wat minder hebben in deze maatschappij. Deze middag wordt gefinancierd vanuit de opbrengst van het Gala, en daarom noemen we dat ons 3e goede doel van het Grand Gala des Princes 2019. Bovendien reikten de Oud Prinsen op deze middag ook een cheque uit aan een elftal kleinschalige goede doelen uit Nuenen. Zij mochten elk een cheque van € 500 in ontvangst nemen. De Oud Prinsen kijken terug op een heel geslaagd Grand Gala des Princes 2019.  We bedanken al onze sponsoren voor hun aanwezigheid en de bijdrage aan de loterij en de veiling.  

 

We hopen van harte u allen weer te mogen verwelkomen op het 7e Grand Gala des Princes,

zaterdag 5 november 2022!

 

De Oud Prinsen