top of page

Artiesten

GrandGalaFavicon.gif

Grand Gala Des Princes 2022:

FBPOST-GRAND-GALA-MINDY-&-THE-GOOD-VIBES.jpg

MINDY & THE GOOD VIBES

Mindy & The Good Vibes Society is een coverband en bestaat uit een professionele muzikanten die samen of afzonderlijk bekend zijn van radio, tv en vele optredens. Op het show podium staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie. Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Joss Stone en Alain Clark komen voorbij. 

BERGET LEWIS

Ze is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk ‘The Passion’ en wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen met een prachtige carrière. Met haar ‘selftiteld album ‘Berget Lewis’ vind ze haar stem, maar in de rol van Effie White in de sensationele musical Dreamgirls overstijgt Berget zich zelf. 

FBPOST-GRAND-GALA-BERGET-LEWIS.jpg
FBPOST-GRAND-GALA-SAMANTHA-STEENWIJK.jpg

SAMANTHA STEENWIJK 

Samantha Steenwijk is een artieste van Nederlandse bodem, een zangeres Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

FERRY DE LITS

Ferry’s muziekcarrière begon net als bij de meeste artiesten achter de bar in een café. Live op de bühne weet Ferry de Lits een breed publiek te bereiken doordat hij een zeer gevarieerd repertoire brengt met een hoog entertainment gehalte voor jong en oud! Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads, Nederlands- en Engelstalig, maar soms ook Italiaans- en Spaanstalig. Door zijn unieke stemgeluid en zijn enthousiasme, weet Ferry zich op de meeste punten te onderscheiden van zijn collega's.

FBPOST-GRAND-GALA-FERRY-DE-LITS.jpg
bottom of page