Artiesten

GrandGalaFavicon.gif

Grand Gala Des Princes 2019:

rens-merkelback.jpg

Rens Merkelbach

Rens Merkelbach is een échte presentator en maakt elke gelegenheid tot een succes. Vriendelijkheid, gastvrijheid, charme en interactie zijn van groot belang. Rens is hier helemaal in thuis en zorgt er voor dat iedere gast met een prettig gevoel het evenement verlaat. 

Alma Nieto en band

Alma is Spaans voor ‘ziel': Een toepasselijke voornaam voor deze Spaans-Nederlandse Lady. Met haar band zingt Alma mooie ballads of swingende dance-classics. Van kippenvel tot zweetdruppels, ze kunnen het allemaal. Met de uitstraling en haar prachtige stem is Alma Nieto een graag geziene gast op evenementen.

alma-nieto.jpg
george-baker.jpg

George Baker

De muziek van George Baker spreekt ruim 45 jaar na de legendarische wereldhit 'Una Paloma Blanca' onverminderd tot de verbeelding: nog steeds worden er ieder jaar nog miljoenen titels verkocht. Met zijn motto “Keep it simple, play your guitar and sing that song” is hij nog even actief als 30 jaar geleden toen hij zijn debuut had gemaakt. Little Green Bag scoorde hoog in de internationale hitlijsten en daarmee maakt George Baker nog altijd veel los in de internationale popwereld. 

Trijntje Oosterhuis

Al een kwart eeuw is Trijntje Oosterhuis een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

 

Trijntje heeft ervaring genoeg, zo is ze bekend met Engelstalige nummers zoals: ‘Walk Along’ en ‘Touch me There’. Daarnaast zingt ze ook veel Nederlandstalige nummers zoals: ‘Vlieg met me mee’ en ‘Ken Je Mij’ en heeft ze al eerder twee duetten met Marco Borsato gezongen.

FBPOST GRAND GALA TRIJNTJE OOSTERHUIS.jp
django-wagner.jpg

Django Wagner

Django is opgegroeid als tiener in Nuenen in een muzikale zigeuner familie. Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali, een echte feestklassieker. Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af! Zijn indrukwekkende stemgeluid, uitstraling en persoonlijkheid maken hem een geliefde artiest.