Goede Doelen

GrandGalaFavicon.gif

Als Oud Prinsen nemen wij naast goed feesten ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij selecteren goede doelen die onze financiële steun hard nodig hebben en onze sympathie absoluut verdienen.

logo-wensambulance-brabant.jpg

Stichting Wensambulance Brabant

Terminaal zieke mensen die nog ergens naar toe willen en daarvoor aangepast vervoer een begeleiding nodig hebben, zijn hiertoe aangewezen op WensAmbulance Brabant. De reguliere ambulancediensten mogen en kunnen dit niet realiseren. Maar ook mensen die bedlegerig zijn en naar de crematie/begrafenis van een dierbaar persoon willen gaan, zijn aangewezen op de Stichting. Zij zijn weliswaar niet terminaal, maar vormen om humane redenen de uitzondering op de doelgroep.

Stichting Onky Donky

In Nederland groeit nog 1 op de 9 kinderen op in armoede, er zijn 100.000 multiprobleem gezinnen en we tellen 75.000 kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Bij Stichting Onky Donky begint alles bij het kind. Onky Donky zet zich in voor kinderen van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Deze kinderen ontvangen in het Onky Donk huis, gelegen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, een onvergetelijke dag.

logo-onky-donky.jpg